Kvällens middag...
...bestod av ungsrostade rot-/grönsaker samt foliebakad laxfilé. Till detta serverades en cream fraiche-baserad sås med fetaost och soltorkad tomat. Inte alls dumt om jag får skryta lite.
Inte nog med denna gourmetmåltid. Till dessert skall det bli Ris á la malta. Ja, jag vet att det är lite tidigt för det men när det låg en korv med färdig gröt i frysen kunde jag inte låta bli. Denna serveras med färska clementinklyftor.
Har ni för övrigt några middagsförslag så mottages dessa mycket tacksamt. Det är alltid lika svårt att hitta på något att äta. I hopp om att komma på något så går man till affären för att få inspiration men hjälper det? ICKE!!! Det enda som händer är att man ser ut som en mossöverdragen fågelholk mitt i folkmassan istället för hemma i soffan...
Inte nog med denna gourmetmåltid. Till dessert skall det bli Ris á la malta. Ja, jag vet att det är lite tidigt för det men när det låg en korv med färdig gröt i frysen kunde jag inte låta bli. Denna serveras med färska clementinklyftor.
Har ni för övrigt några middagsförslag så mottages dessa mycket tacksamt. Det är alltid lika svårt att hitta på något att äta. I hopp om att komma på något så går man till affären för att få inspiration men hjälper det? ICKE!!! Det enda som händer är att man ser ut som en mossöverdragen fågelholk mitt i folkmassan istället för hemma i soffan...
Kommentarer
Postat av: Kim M
Mumsfilibabba.
Jag tar med mig kokboken i januari.
Postat av: Danne
Låter utmärkt... ;) Du är SÅ välkommen!
Postat av: Molla
Vad ambitiös du e!
Postat av: Danne
Ha, ha... Jag VET! Men har ju inte så mycket annat att göra...
Postat av: Kim M
Du kanske kan börja sälja korv utanför Rema 1000?
Postat av: Danne
Jag hörde nog allt vad du sa om REMA igår... din FULING!!!
Postat av: Anonym
folk kallar mig en wannabe... är jag det?
Trackback