Ni ä la för go´a...

Gårdagskvällen bjöd på en hel del. Till att börja med blev det restaurangbesök på en Indisk restaurang. Mycket trevligt med fin atmosfär och god mat. Mitt under middagen ringer dock mobilen och jag som aldrig får några samtal i stort sett, blir en aning fundersam. inte känner jag igen nummret heller. Jag svarar dock , artig som jag är, och får då reda på att det är ett blomsterbud som ringer. Han står utanför dörren och verkar konfunderad över att det inte är någon hemma. Jag förklarar situationen och medans jag gör det får han tag i en av grannarna som snällt erbjuder sig att förvara blomstren tills min hemkomst.

Sagt och gjort. Blommorna hamnade hos grannen och jag plockade upp dem på väg hem. I det mycket väl inslagna paketet befann sig en bukett med vårlika tulipaner samt en påse med Non-Stop. På kortet stod att läsa:

"Grattis till jobbet! Kram mamma & Pappa"

Har jag inte världens underbaraste föräldrar så säg!!! Jag säger bara TACK kära mor och far.


Nu händ´ere grejor...

I går fick jag ett mycket trevligt litet telefonsamtal. Telefonsamtalet avslutades med att bestämma en tid, vilken blev satt till 07:30 måndag 31 januari. Detta är den tid då jag kommer att börja mitt nya jobb. Äntligen har jag fått en anställning i detta land och inte är det vilken anställning som helst. Jag har fått den ultimata anställningen vilket betyder att jag kommer att arbeta som "stall- och hestbetjent" på Oslo Ryttarkorps. För att översätta till svenska så ska jag helt enkelt arneta hos ridande polisen!

Perfekta arbetsuppgifter, perfekt avstånd (40 min gångavstånd el 7 min med t-bana) och förhoppningsvis trevliga kollegor.

Nu skall det firas med restaurangbesök och njutning av de tre sista "lediga" dagarna på förhoppningsvis VÄLDIGT länge!


För första gången på 22 år!

Ja, så längesedan är det jag stod på ett par skidor senast. Men bor man i Norge så MÅSTE man ha ett par skidor... annars räknas man liksom inte. Så med mina nyinköpta skidor under armen knallade jag iväg till parken där de har dragit upp fina skidspår. Jag lyckades stå på fötterna även i backarna och ska jag vara ärlig så var jag allt en smula stolt efteråt. Mer skidor kommer det att bli i år och förhoppningsvis så har jag fått in någon teknik mot slutet av säsongen. Jag följer ju (mer eller midre) slaviskt all längdskidåkning på TV så något måste jag väl snappa upp. Dessutom avgörs ju VM i längdskidåkning bara någon kilometer från huset.







Uppdatering från 2010

Efter att ha blivit påmind om att jag faktiskt glömde bilder från en av de viktigaste händelserna undr 2010, kommer här 2 bilder från den händelsen. Händelsen var den att det kom fint besök från Stokholm hit till kalla Oslo. FÖRLÅT Kim för att jag glömde...




2010 - året som gick

Bilder representerar bäst året 2010. Undrar du över något så får du gärna fråga. i stora drag kan man sammanfatta det gångna året med orden

* Tandläkare
* Vintersporter
* Danmark
* Göteborg - Varberg - Falkenberg
* Italien
* Göteborg
* Finland
* Hästar
* Hundar
* Fika - i massor

























RSS 2.0
Dagens namn: