Där ingen skulle tro att någon kunde bo

Detta är namnet på en norsk Tv-serie som visas på SVT1. Bara det är för mig skrattretande... Programet handlar i alla fall om udda människor (puckon) som valt att bosätta sig mitt ute i ödemarken på någon liten ö eller fjällstopp. Nu senast handlade det om en familj som bodde längst ut på en fjällskant. Det var mor, far och deras lilla dotter. De enda lekkamraterna hon hade var gårdens alla djur. Så dog en höna en gång och de skulle ha begravning...
(ordagrant citerat)


Intervjuare: "Vilka var det som var med på begravningen då?"
Flickan: "Det var jag, mor, far, Christian (tupp) och några andra hönor."

Ursäkta, men jag satte kaffet i vrångstrupen och skrattade hysteriskt där jag satt i soffan. Vet inte om jag någonstans också tyckte lite synd om den stackars flickan.

Till mitt försvar måste jag bara säga att en söndagsmorgon klockan tio en söndagsmorgon finns det int så mycket annat att titta på. Det är antingen barnprogram, helgmålsbön eller Där ingen skulle tro att någon kunde bo. Så det så!



Kommentarer
Postat av: Kim M

Undrar vad de sjöng på begravningen.

2009-10-06 @ 10:43:32
URL: http://kimmilrell.se
Postat av: Danne

Upp till kamp...

2009-10-06 @ 10:47:51
URL: http://danielsanden.blogg.se/
Postat av: Molla

Ha ha kolla Paulines blogg www.hatarvarjagbor.blogg.se hennes första inlägg nånsin handlar om verkligheten på landet...du lär känna igen dig...

2009-10-06 @ 21:16:29
URL: http://enhemligtyp.blogg.se/
Postat av: Danne

Ha, ha, ha...! Hon fångade det precis :) Hon vet vad det innebär att vara lantbo. Hälsa till henne (om hon kommer ihåg mig) ;)

2009-10-07 @ 09:26:35
URL: http://danielsanden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Dagens namn: