Öm rumpa på ingående

Idag regnar det... och regnar... och regnar. Hela dagen har varit jämnmulen och gråtråkig. Inte ens en vettig promenad med hunden har jag fått till. Det är bara att låsa in sig inomhus och hoppas på det bästa. I väntan på det bästa ska jag äta linssoppa och nybakta franskbrödbullar. Inte fy skam. Kanske kommer man på bättre humör då.

Igår däremot var det solsken hela dagen. Lång promenad med hunden innan det bar av till loppmarknaden som var upprättad i skolan tvärs över gatan. Som vanligt var det mycket skit (på ren svenska) men jag lyckades hitta något som fångade mitt intresse. Ett par skridskor låg ute på skolgården och såg övergivna ut. jag funderade på om jag skulle förbarma mig över dem och gjorde så ett försög till köpslagning. Priset var 75:- prutat och klart men det tyckte jag var lite dyrt. (Glöm inte att jag är smålänning upp till knäna). Jag sa att jag egentligen inte behövde dem men att jag skulle gå en sväng och fundera på det. helt plötsligt skönk då det färdigprutade priset till 50:-. Kanske behövde jag dem verkligen om priset var lägre. Jag vet inte om det var för att försäljaren var så skrattretande eller om det var för att priset var bra som jag köpte dem. Nu ligger de dock i hallen och väntar på att få göra små piruetter (eller nåt). Dessvärre tror jag att det är min rumpa som kommer att ha mest kontakt med isen... :(

Nej, det är inte jag! Men det finns en viss risk för att jag

kommer se ungefär likadan ut första gången på isen.


Kommentarer
Postat av: Kim M

En gång smålänning, alltid smålänning. För övrigt kan du väl berätta lite om din ljuva linssoppa. Tack!

2009-10-12 @ 07:19:30
URL: http://kimmilrell.se
Postat av: Danne

Dessvärre var det inte min linssoppa... Soppan var Mr H´s och det var även han som gjorde den. jag gjorde bullarna. Så jämnställt har vi det här ;) Underbart god var den i alla fall och gjord på röda linser. vad mer vill du veta?

2009-10-12 @ 09:11:18
URL: http://danielsanden.blogg.se/
Postat av: Kim M

Jag vill ha recept och bilder! :-)

2009-10-12 @ 09:52:26
URL: http://kimmilrell.se
Postat av: Danne

Suck... receptet kan duväl få om du påminner mig att fråga om det... Bildr kan bli lite svårt... tror inte jag har en kamera som klarar av att ta invärtes bilder ;)

2009-10-12 @ 10:16:33
URL: http://danielsanden.blogg.se/
Postat av: Kim M

Usch! Ni får fota nästa gång ni lagar! Och ut med receptet då också.

2009-10-12 @ 12:30:49
URL: http://kimmilrell.se
Postat av: Danne

LOVAR!

2009-10-12 @ 12:50:31
URL: http://danielsanden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Dagens namn: