Försenad julhysteri...

Idag var syrran och jag iväg för att försöka hitta ett par byxor till henne. Desvärre hittade vi inga som passade så vi får väl åka iväg någon annanstans och leta. Vad vi däremot hittade var ett helt gäng med hysteriska mellandagsshoppare. Jag tyckte att det var ganska lugnt innan jul och att hysterin med julklappar var ovanligt låg. NU förstår jag varför. Folk är som galna!!! De trängs, armbågas, skriker, svär, tappar bort sina barn osv, osv.

Även jag, som är rutinerad REA-expert, hade svårt att godta all denna hysteri. Någon måtta får det allt vara på det hela men dessvärre tycks jag inte dela denna uppfattning med särskilt många svenskar.

Vi fick i alla fall gå i lite affärer och Sara hittade små söta gosedjur. På hemvägen stannade vi på Mc Donalds för att fylla på mat och vätskedepåerna inför hemresan. På hemvägen fick jag även höra den låt som just nu ÄGER mest. Kolla in filmklippet nedan.


 


Kommentarer
Postat av: FERHAT - Studerar till sjuksköterska

Fin blogg :)



Förra året gjorde jag en magic trix och klippet blev en succé på aftonbladet med över 23 000 tittare. Gå in på min blogg om du vill se klippet. Kommentera sedan vad du tycker om den och ifall du vill se fler magic trix :D

Här är en direkt länk till inlägget http://ferhat.blogg.se/2009/december/magiiiiiic.html

2009-12-28 @ 19:09:59
URL: http://ferhat.blogg.se/
Postat av: Kim M

Du är en sån supershoppare!

Nästa år är du med i Ullared!

2009-12-28 @ 20:18:37
URL: http://kimmilrell.se
Postat av: Danne

Jag ÄLSKAR att shoppa, armbåga mig fram och blänga surt på/skälla ut de halvt överviktiga klimakteriekossorna som är och rotar i samma låda som jag. Men något Ullared blir det INTE. Gärna ett besök där men då UTAN kameror :)

2009-12-28 @ 20:27:50
URL: http://danielsanden.blogg.se/
Postat av: Kim M

Äsch, du är en linslus. Det är inget att skämmas för.

2009-12-29 @ 12:26:21
URL: http://kimmilrell.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Dagens namn: