Fullmåne och minusgrader...

Det var INTE trevligt att komma ut i morse klockan halv fyra när temometern visar -9. Att jag dessutom inte hade fått sova något innan pga fullmånen gjorde ju inte saken bättre.

När jag skulle skrapa rutorna fann jag till min förfäran att det inte låg någon skrapa i bilen. VEM har inte en isskrapa liggandes i bilen året runt? Till sist hittade jag i alla fall en men inte blev det mycket bättre för det. Av någon anledning så går jag och isiga rutor inte ihop. Jag klarar helt enkelt inte av att skrapa dem... eller rättare sagt, isen sitter för hårt. Det är inget skämt utan ren sanning. Syrran trodde jag ljög men förra året fick hon känna på den isiga förbannelsen som vilar över mina rutor. Inte heller hon (som 1 minut innan viftat sin ruta ren på nolltid) fick min ruta isfri.

Till sist kom jag i alla fall iväg. Förutom att min fönsterruta var fastfrusen den första kvarten gick det faktiskt rätt hyggligt inatt. Men det är väldigt svårt att klä sig korrekt i kylan märkte jag. Stundtals sitter jag i bilen med rutan uppe, stundtals med rutan nere. Ena sekunden får jag öppna dörren och kliva ut och andra sekunden får jag springa några hundra meter. HUR klär man sig då???

Efter avslutat nattverk kom jag så hem och var ju tvungen att ta lite foton. Även om jag HATAR allt vad is, kyla och snö heter så kan jag ju inte förneka att det är vackert. Men det vackraste i natt var fullmånen. Det syns inte så bra på bilden men den var helt rund, nästintill vit med en regnbågsfärgad aura runt sig. Trots att jag får sömnproblem cirka 1 vecka i samband med fullmåne, stod jag ute i -9 grader och beundrade denna skapelse.

 


Kommentarer
Postat av: Kim M

Ja, det är vackert. Och ja, du kommer älska även kylan när du närmar dig 35.

2009-12-02 @ 12:11:20
URL: http://kimmilrell.se
Postat av: Danne

Jag är ju snart uppe i den åldern och jag tror INTE jag kommer byta åsikt... Svårt att rubba på 27 års avsky... :)

2009-12-02 @ 12:28:05
URL: http://danielsanden.blogg.se/
Postat av: Daniel

Bra fångat. Men attans för att de rubbar din prinsessömn.



Jag kan vagga dej!

2009-12-02 @ 13:00:37
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Danne

TACK!!! Låg i nästan 4 timmar och försökte somna igår... men det GICK INTE!!! Men jag är van. Så är det varje gång det är fullmåne!

2009-12-02 @ 13:06:00
URL: http://danielsanden.blogg.se/
Postat av: Kim M

Allt är möjligt! Snart är det fred i Mellanöstern - bara en sån sak!

2009-12-02 @ 14:26:20
URL: http://kimmilrell.se
Postat av: Håkki

Tå mååna skiinar vaar tålle gälen. Undertecknad sliter med samma problem. :)

2009-12-02 @ 18:08:42
Postat av: Danne

Jag vet... känner STOR sympati! :)

2009-12-02 @ 18:09:18
URL: http://danielsanden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Dagens namn: